Säkra upp på företaget med kassaskåp

Sommaren är inbrottens tid. Semestertomma lägenheter och semesterstängda företag. Här gäller det att tänka efter före så att du har säkrat dina viktiga dokument och kanske även lite kontanter. Blir exempelvis din bokföring studien kommer det att ta veckor att återställa den. Du behöver ett brandsäkert kassaskåp. Ta en titt på internet så kommer du att hitta det ni har behov av vad gäller säkerhet.

Larm och kameror

Ett sätt att höja säkerheten är att larma kontors- och butikslokaler. Sedan kan man även komplettera med kameror som registrerar de ovälkomna besökarna. Reglerna för hur man får sätta upp kameror har blivit en smula enklare men det är fortfarande inte tillåtet att sätta upp kameror hur som helst. Behovet av kameror ska vägas mot den personliga integriteten hos besökare.

Sätt in bevakning

En dyr men bra lösning är att ha någon form av bevakning av ditt företag. Det kan vara personal från ett bevakningsföretag som ronderar på oregelbundna tider. Ju tätare besök desto dyrare blir av förklarliga skäl. Det går att komplettera med larm som går till bevakningsföretaget om någonting händer där.

Slutligen, det bästa är naturligtvis att inte för vara något av värde i företagets lokaler då det är semesterstängt.